Softonic incelemesi

Android için Goca Kids Games tarafından ücretsiz bir program.

Çocuklar öğrenmeyi ve keşfetmeyi severler. Bu ücretsiz uygulamada, boyama, matematik ve müzik gibi çeşitli eğitim aktivitelerinden seçim yapabilirsiniz. Bu uygulama ile çocuklar ilgi alanlarını, yeteneklerini ve becerilerini eğlenceli ve etkileşimli bir şekilde keşfedebilirler.

Okul Öncesi - Eğitici Çocuk Oyunları, çocuklarınızın okul öncesi eğitimlerine yardımcı olmanın harika bir yoludur.

Bu oyun, çocuklarınızın okul öncesi eğitimlerinde öğrenmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Bu oyunu, çocukların sayılar, harfler, renkler ve daha fazlasını öğrenmelerine yardımcı olmak amacıyla tasarladık. Bu oyun aynı zamanda çocukların saymayı öğrenmelerine yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Okul öncesi aktiviteleri, çocuklarınızın sayıları öğrenmelerine ve sayıları saymalarına yardımcı olmanın harika bir yoludur; 0,1,2,3,4,5,6,7,8,9!

Bu bölümde, ekranda bulunan balonların sayısını sayacağız. Onları tek tek patlatacağız, böylece çocuklar sayıları öğrenecekler. Zaman sınırı yoktur. Sadece balona dokunun ve patlayacaktır. Balonların sayısını sayacağız ve sonra bir sonrakini patlatacağız. Bu, çocuklarınızın sayıları öğrenmeleri için harika bir yol olacaktır.

Program diğer dillerde mevcuttur

Kindergarten - Educational Kids Games hakkında kullanıcı değerlendirmeleri

Eğer Kindergarten - Educational Kids Games denediniz mi? Düşüncelerinizi bırakın siz olun!

Uygulamaları Keşfetme

Reklam

Bu yazılımın kullanımı ile ilgili kanunlar ülkeye göre değişebilir. Bu kanunların aksine olması halinde programın kullanımını teşvik etmiyor veya yasaklamıyoruz.